نمک دریای سلتیک
نمک دریای سلتیک
نمک دریایی سلتیک خاکستری و گاهی ارغوانی رنگ است و نسبت به سایر نمکهای دریایی، علاوه برداشتن 34 ماده معدنی، دارای درصد بالایی منیزیم هستند. نمک دریای سلتیک، دارای درصد بالایی منیزیم است.
نمک سلتیک چیست ؟
نمک دریای سلتیک امروزه به دلیل برخورداری از خواص بالای آن مصرف زیادی دارند این محصول از خلوص بالایی برخوردار است و به صورت کاملا بهداشتی در بسته بندی های مختلف در بازار موجود می باشد نمک سلتیک شبیه کریستال های ریز و رنگی مایل به خاکستری می باشد
تفاوت نمکهای سلتیک با نمک کوشر
این دو محصول از نظر شکل و مزه با هم فرق دارند نمک معمولی کوشر دانه هایی درشت ، زبر و سفید رنگ می باشد که به دلیل حل شدن راحت درغذا از آن برای پخت غذاها از جمله گوشت از آن به کار می برند اما نمک سلتیک بافتی نرم تر و دارای رنگی مایل به خاکستری است و همچنین میزان ید و مواد معدنی آن بالاتر از کوشر می باشد که خود به تنهایی قادر به تامین میزان زیادی از مواد معدنی در بدن خواهد بود شوری این نمک کمتر بوده طعم خوبی به غذا می دهد
ویژگی های نمک سلتیک
امروزه استخراج این محصول و رسیدن مستقیم آن بدست مردم قیمت مقرون به صرفه ای برای مصرف کننده خواهد داشت زیرا در فروش آنها واسطه ها حذف شده و با قیمت کمتری به دست مصرف کننده می رسد این نوع نمک که محبوبیت زیادی در بین مردم فرانسه دارد دارای اندکی آب یا رطوبت است که همیشه مرطوب به نظر می رسد اگرچه میزان سدیم کمتری دارد اما سرشار از املاح معدنی مورد نیاز بدن است به دلیل بافت ، رنگ و خوش طعم کردن غذا گزینه مناسبی براس سر آشپزان دنیا محسوب می شود دانه های درشت تر این نمک طعم بهتری بر روی زبان دارند و هنگام افزودن به غذا به راحتی در غذا حل شده و مصرف آن تفاوت چندانی بین آن و نمک های دیگر احساس نمی کنید
خواص نمک سلتیک
نمک سلتیک میزان 33.8 درصد سدیم دارد و حتی بیشترین مقدار کلسیم 0.17 درصد را در خود جای داده است وهمین دلیل می تواند دلیل خوبی برای مصرف این نمک باشد نمک سلتیک با طعم شور خود می تواند غذاها را خوش نمک تر و خوش مزه تر کند که علاوه بر این عطر و طعم خوبی هم در غذا بوجود می آورد وهمچنین از مزایای آن تعمین نیازهای بدن از مواد معدنی است این نمک به عنوان نمک سل گریس نیز شناخته می شود با استخراج آن از سواحل دریای فرانسه به روشی بهداشتی بسته بندی می شوند نمک سلتیک از پایین قسمت های کم عمق دریا پس از تبخیر آب استخراج می شود